Метод ідентифікації захищених бланків цінних паперів на основі апарату атев-функцій - Назаркевич, М. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розроблено метод ідентифікації друкованих захищених документів з нанесеними на них захисними сітками у вигляді гільйошів. Графічним примітивом для гільйошів у цій розробці є графік Ateb-функції. Такий метод дає можливість ідентифікувати документ. The method of identification protection of government documents and banknotes marked on their guard as hilyoshiv. Graphics primitives for hilyoshiv in this development is the schedule Ateb-function. This method makes it possible to identify the document.
Keywords: бланки цінних паперів; графіки Ateb-функцій; ідентифікація; protection of government documents and banknotes; graphics Ateb- functions; identification