Стратегія інноваційно-інвестиційного розвитку регіону в умовах економічної кризи - Просович, О. П.; Бондаренко, Ю. Г.; Прийма, Л. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Пояснені особливості нноваційно-інвестиційної стратегії в контексті регіональної політики. Розглянуто наслідки фінансово-економічної кризи в Україні та її вплив на розвиток регіону. Досліджено суть поняття «регіон». Визначено мету та цілі, а також запропоновано алгоритм формування стратегії інноваційно-інвестиційного розвитку регіону. Facilities of strategy of innovative investment development of region are described in the article. The influence of Ukrainian economical crisis on region development is described. The essence of concept region is problem. The purpose, goals and algorithm of forming of the strategy of innovative investment development of region is offered.
Keywords: регіон; стратегія інноваційно-інвестиційного розвитку регіону; фінансово-економічна криза; region; strategy of innovative investment development of region; economical crisis