Дослідження імпульсних режимів некогерентних випромінювачів у фотополімеризаційних технологіях - Кожухар, О. Т.; Макеєв, В. Ф. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Внаслідок проведеного фізичного моделювання некогерентних випромінювачів для фотополімеризації розглянуто можливості застосування стимуляційних режимів для підвищення ефективності цієї фототехнології. In result of seen out phisical modelling non coherent of radiators for photopolimerization are considered the management possibilities by application of stimulation for phototechnologies.