Бар’єри ринково орієнтованого розвитку спільних підприємств у Польщі - Очковська, Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Наведені результати проведених досліджень на предмет бар’єрів ринково орієнтованого розвитку спільних підприємств у Польщі. Під час дослідження виявлено підприємства, які не ідентифікують жодних бар’єрів для розвитку їх маркетингової орієнтації. Інші спільні підприємства стикаються зі специфічними бар’єрами для їх маркетингової експансії і ринкової орієнтації на польському ринку. Також наведено аналіз основних із цих бар’єрів. In the article the results of conducted researches on the barriers to the development of marketing orientation of joint ventures on the Polish market are presented. While researching the subject it was defined that there are some companies, which did not identify any barriers to the development of their marketing orientation. The other joint ventures are facing specific barriers to their marketing expansion and market orientation on the Polish market. In the article the major ones of these barriers are analyzed.