Аналіз факторів та фінансових інструментів інвестиційного процесу в Україні - Кузик, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовані фактори, які впливають на інвестиційний процес, а також шляхи покращання інвестиційного клімату. Висвітлюються проблеми інвестиційної діяльності і пропонуються напрямки подальшого поліпшення інвестиційного процесу в Україні. Factors which influence the investment process and the way of their resolution are being analized in the given article. The problems of investment activity are explained and the ways of further improvement of investment process in Ukraine are offered.