Температурометричні мостові схеми для вимірювання теплофізичних характеристик - Васильківський, І. С.; Юсик, Я. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2008)
Проаналізовано методологічні підходи до розроблення теплофізичних приладів, запропоновані авторами статті, що дають змогу вимірювати в широкому діапазоні значень теплопровідності і з високою точністю. Розглянуто конструкції деяких приладів для вимірювання теплопровідності, побудованих з використанням запропонованих методологічних підходів. In this article the methodological going is analysed near development of thermophysical devices the articles which allow to conduct measuring in the wide range of values of heatconducting with high exactness are offered authors. The constructions of row of devices are resulted for measuring of heat-conducting of built with the use of the developed methodological approaches.
Keywords: теплофізичні прилади; теплопровідність