Метод кількісного визначення негативного впливу магістральних електричних мереж на розподільні мережі обленерго - Добровольська, Л. Н.; Ярошук, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2010)
Розроблено метод кількісного визначення негативного впливу режимів роботи магістральних електричних мереж на розподільні мережі обленерго та алгоритм для його реалізації.In the article was developed the method of quantitative determination of negative influence of the modes of operations of main electric networks on the distributive networks of region energy company and algorithm for his realization.
Keywords: негативний вплив; магістральні мережі; мережі обленерго; negative influence; main electric networks; networks of region energy