Математичне і комп’ютерне моделювання електромагнітних процесів у перетворювачах частоти з широтно-імпульсною модуляцією вихідної напруги - Макаренко, М. П.; Юрченко, М. М.; Сенько, В. І.; Юрченко, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розроблена математична модель перетворювача частоти з комп’ютерною орієнтацією її використання. Моделювання проведено з поданням математичного опису процесів узагальненими багатопараметричними функціями. The mathematical model of the converter of frequency with computer by orientation of its use is developed. The modelling is carried out with representation of the mathematical description of processes by generalising multiparametrical functions.