Особливості планування розвитку вітчизняних промислових підприємств - Затхей, А. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто підходи до планування розвитку вітчизняних промислових підприємств і особливості їх застосування. In the article are consider approaches to the planning of development of domestic industrial enterprises and particularities of their using.