Розширення наукової та навчальної співпраці геодезистів українського та німецького університетів - Тревого, І. С.; Задорожний, В.; Савчин, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Наведено результати наукової та навчальної співпраці Інституту геодезії Національного університету “Львівська політехніка” та Вищої школи Нойбранденбурга. Показано широкі можливості практичного застосування найсучаснішого геодезичного обладнання. Представлены результаты научного и учебного сотрудничества Института геодезии Национального университета “Львовская политехника” и Высшей школы Нойбранденбурга. Показано широкие возможности практического применения современного геодезического оборудования. The article presents results of scientifi c and educational cooperation between the Institute of Geodesy of Lviv Polytechnic National University and University of Applied Sciences Neubrandenburg. Opportunities of practical application of the most modern surveying equipment are shown.
Расширение научного и учебного сотрудничества геодезистов украинского и немецкого университетов
Expansion of scientifi c and educational cooperation of surveyors of Ukrainian and German Universities
Keywords: міжнародна кооперація; інженерна геодезія; подвійний диплом; міжнародна конференція