Обслуговування споживачів як засіб налагодження довготривалих взаємовідносин - Кузьо, Н. Є.; Косар, Н. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглядаються найважливіші складові обслуговування споживачів та типові критерії їх оцінки, визначаються основні вимоги до формування стандартів обслуговування споживачів, пропонуються методи аналізу та оцінки рівня обслуговування споживачів. The most important elements of process of service of the consumers and typical criteria of their estimation are considered, the basic requirements to formation of the standards of service of the consumers are defined, the methods of the analysis and estimation of a degree of service of the consumers are offered.
Keywords: 339.188: 658.8