Червецова, В. Г.Платонов, М. О.Вічко, О. І.Матківська, І. Я.Швець, І. В.Новіков, В. П.2011-12-062011-12-062011Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11003Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі “тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments useing in the fermentation proces were studed.uaбіореакторитехнологічні характеристики“тибетський грибок”“tibet fungus”bioreactortechnological characteristicsРозроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”Article