Вивчення процесу структурування епоксиполімерних композицій під впливом УФ-опромінення - Братичак, Мих. Мих.; Ятчишин, Й. Й.; Духачек, Вратіслав (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Досліджено утворення зшитих сіток під впливом УФ- опромінення на основі епоксидних смол і ненасичених полімерів. Наведені експериментальні дані про особливості процесу структурування під впливом УФ-променів. Встановлено залежність вмісту гель-фракції в композиціях від часу дії УФ-опромінення. Вивчено вплив часу структурування під дією УФ-опромінення на вихід та фізико-хімічні характеристики одержаних епоксиполімерних композицій.

The process formage stitching nets in base of epoxy resins and unsaturated polymers affected IR-irradiatence was studied. Experimental data about particularities of the process of structure in influence IR-rays have been shown. Dependence' contents gel-fraction in compositions for IR-irradiatence has been determined. The influence of time of structuring process has effected on IR-rays on the yield and physic-chemical characteristics of synthesized epoxy polymeric resins were researched.
Keywords: 668.744.4.198.689