Бойове застосування броньованих частин у добу Центральної Ради - Моргун, М. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто досвід бойового застосуваня бронеавтомобілів арміями Української Центральної Ради у 1917– 1918 рр. Проаналізована організація бронеавтомобільних підрозділів. It is investigational experience of fighting using of armoured cars in army's of Ucrainska Centralna Rada in 1917–1918. The organization of armoured cars subsections are considered.