Шляхи розвитку конкурентного середовища та посилення конкурентних переваг роздрібних торговельних підприємств - Футало, Т. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто механізми розвитку конкурентного середовища на базі конкурентних переваг роздрібних торговельних підприємств. Проаналізовано та обґрунтовано основні напрями вдосконалення діяльності торговельних підприємств на базі конкурентних переваг. The mechanisms of development of competition environment are examined on the base of competitive edges of retail point-of-sale enterprises. Basic directions of perfection of activity of point-of-sale enterprises are in-process analysed and grounded.