Дослідження процесів у схемах власних потреб електричних станцій - Равлик, О. М.; Равлик, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розроблена цифрова модель власних потреб електричних станцій для дослідження процесів пуску і самозапуску двигунів з метою оптимізації їх режимів. The digital model of own needs of power plants is developed for research of processes of start-up and self-start of electric motors for optimisation of their regimes.