Поняття, особливості та види договорів в агропромисловому комплексі - Марич, Х. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Досліджено специфіку аграрно-правового договору та проаналізовано види договорів в агропромисловому комплексі України. Исследовано специфику аграрно-правового договора и проанализированы виды договоров в агропромышленном комплексе. The article studies the specific agro-law contract and analyses types of contracts in agricultural Ukraine.
Понятие, особенности и виды договоров в агропромышленном комплексе
Concept, characteristics and types of contracts in agribusiness
Keywords: агропромисловий комплекс; аграрно-правовий договір; договір; сільськогосподарське виробництво; агропромышленный комплекс; аграрно-правовой договор; договор; сельскохозяйственное производство; agribusiness; agro-law contract; contract; agricultural production