Бетони з комплексними модифікаторами нової генерації - Саницький, М. А.; Позняк, О. Р.; Мазурак, О. Т.; Чемерис, М. М. (Національний університет "Львівська політехніка", 2004)
Досліджено вплив комплексних модифікаторів нової генерації на фазовий склад та властивості портландцементних в’яжучих. Показана ефективність використання комплексних модифікаторів при монолітному будівництві, що забезпечує підвищення міцності та щільності бетонів.