Злочини у сфері інтелектуальної власності та засоби їх виявлення - Гула, Лев; Олеярник, Уляна; Hula, Lev; Olejarnik, Ulyana; Гула, Лев; Олеярник, Ульяна (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто правопорушення у сфері інтелектуальної власності. Охаракте- ризовано основні ознаки обігу об’єктів інтелектуальної власності. Визначено заходи виявлення правопорушень у сфері інтелектуальної власності. Окреслено порядок проведення контрольованого постачання та контрольованої закупки фальсифікованих товарів.

The violations in the field of intellectual property are considered. Characterized the main signs of the circulation of intellectual property. Measures to detect offenses in the field of intellectual property are determined. The order of the controlled delivery and controlled purchase of counterfeit goods is outlined.

Рассмотрены правонарушения в сфере интеллектуальной собственности. Охарактеризованы основные признаки оборота объектов интеллектуальной собственности. Определены мероприятия по выявлению правонарушений в сфере интеллектуальной собственности. Установлен порядок проведения контролируемой поставки и контролируемой закупки фальсифицированных товаров.
Crimes in the field of intellectual property and their definitions
Преступления в сфере интеллектуальной собственности и средства их выявления
Keywords: інтелектуальна власність; злочини; фальсифікована продукція; контрафактна продукція; засоби виявлення; контрольоване постачання; контрольна закупівля; intellectual property; crimes; counterfeit products; counterfeit products; detection means; controlled delivery; control purchase; интеллектуальная собственность; преступления; фальсифицированная продукция; контрафактная продукция; средства обнаружения; контролируемое поставки; контрольная закупка; 343.123