Неруйнівний контроль стільникових панелей з використанням нейронної мережі fuzzy-art - Переїденко, Антон; Шегедін, Петро (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано та досліджено використання модифіко- ваної нейронної мережі Fuzzy-ART для проведення неруйнівного контролю стільникових панелей. Описано структуру та принцип дії розробленої системи неруйнівного контролі виробів з композиційних матеріалів. Приведено результати використання розробленої системи для безеталонної діагностики стану стільникових панелей.
Keywords: неруйнівний контроль; безеталонна діагностика; композиційні матеріали; нейронна мережа Fuzzy-ART