Інформаційні ресурси бібліотек для людей з особливими потребами: стан та перспективи - Кунанець, Наталія Едуардівна; Лозицький, Олександр Анатолійович; Пасічник, Володимир Володимирович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У статті розглянуто можливості бібліотек щодо надання інформаційної підтримки людей з особливими потребами, що стало можливим завдяки застосуванню новітніх комп’ютерних інформаційних технологій. The article discusses possibilities of libraries to provide informational support to people with special needs, made possible through the use of advanced computer technology.
Keywords: бібліотеки; електронні книги; аудіо книги; шрифт Брайля; libraries; electronic books; audio books; braille