Розвиток малого бізнесу в Україні: регіональний аспект - Тревого, О. І.; Фещур, Р. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто деякі аспекти розвитку малого бізнесу в Україні, а також на прикладі Львівської області; проаналізовано етапи розвитку та стан сфери малого бізнесу на сучасному етапі; наведено порівняльні статистичні дані та динаміку змін. The article is devoted to consideration and evaluation of some aspects of development of small business in Ukraine, and also in a regional slit on an example of the Lvіv area; the stages of development and condition of an orb of small business at the present stage are analysed; the comparative statistical datas and dynamics of modifications are indicated.