Оптимальний розподіл швидкодії між пристроями проблемно-орієнтованої обчислювальної системи - Лукащук, Л.; Кустра, Н. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглядаться одна з основних можливостей покращення продуктивності шляхом оптимізації розподілу швидкодії обробки заявок між пристроями проблемно-орієнтованої обчислювальної системи, особлива увага приділяться системам, що представляються замкненими стохастичними сітковими моделями.

The article discusses one of the principal possibilities of productivity enhancement of the computation systems by means o f optimal distribution of application processing speed action between the units of problem oriented computation system. A special attention is paid to the systems as represented by the closed stochastic netlike models.
Keywords: 681.142