Використання лінійок Голомба та ідеальних кільцевих в’язанок для оптимальних відновлюючих систем у розподілених обчисленнях - Різник, О.; Вдовенко, Є.; Буцик, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто оптимальні схеми відновлення для розподілених обчислень на основі ідеальних кільцевих в’язанок.Розроблено методику синтезу схем відновлення на основі теорії числових в’язанок, що дає можливість у випадку несправності одного чи більше комп’ютерів рівномірно перерозподіляти навантаження на інші робочі комп’ютери.In the article the optimal charts of renewal are examined for the up-diffused calculations on the basis of ideal ring bundles. The worked out methods of synthesis of charts of renewal are on the basis of theory of numerical bundles, which enables in the case of disrepair one or more computers evenly to redistribute loading on other working computers.
Keywords: ідеальна кільцева в’язанка; розподілені обчислення; схема відновлення; ideal ring bundle; up-diffused calculations; chart of renewal