Основи використання технічних засобів навчання в процесі викладання онкології у студентів медичного факультету - Бондаренко, Ігор Миколайович; Асєєв, Олексій Ігоревич; Завізіон, Віктор Федорович; Машталер, Віталій Євгенович; Кислицина, Віра Семенівна; Дмитренко, Катерина Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
На кафедрі онкології Дніпропетровської державної медичної академії розроблена і впроваджена в учбовий процес система супроводу відеоматеріалами лекційних і практичних занять по циклу "онкологія" для студентів 5-го і 6-го курсів, що підвищило ефективність учбово-виховного процесу.