Етапи формування логістичної системи - Іванова, М. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Визначено послідовність та наповнення етапів формування логістичних систем використовуючи метод наукової абстракції. Авторське бачення зводиться до того, що визначення цілі, врахування факторів внутрішнього та зовнішнього середовища, ідентифікація інформації, визначення основних завдань, методів та принципів моделювання, встановлення загальних контурів, виявлення структурного складу, виділення функцій, побудова логістичної системи, тестування отриманих результатів, визначення ефективності функціонування є рекомендованою послідовністю етапів формування логістичної системи. Перспективою подальшого розвитку є визначення показника ефективності функціонування логістичної системи. The purpose of this study is to identify the sequence of forming and extending stages of the logistics systems using the method of abstraction. The author’s approach is to recommend the following sequence of formation of the logistics system: defining the objectives; consideration of the internal and external environmental factors; identifying the information; defining the key objectives, methods and principles of modeling; general outlining; designing the structure; highlighting the functions; formation of the logistics system; testing the results; and assessing the operational effectiveness. The prospect of further development is to define the efficiency indices for the logistics system.
Keywords: логістична система; етапи формування (проектування, створення) логістичної системи; logistics system; logistics system formation (designing, development) stages