Олександру Дорожинському – 75! - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Працівники Інституту геодезії, зокрема кафедри фотограмметрії та геоінформатики, сердечно вітають доктора технічних наук, професора, багаторічного завідувача цієї кафедри зі славним ювілеєм!