Алгоритмізація бази знань проектування складного технічного об’єкту - Абрамов, Є. Ю.; Конотоп, Д. І.; Деркач, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
This article briefly presents the basic intelligent technologies and algorithms which are used in the construction of automatic system of complex technical object design.
Keywords: бази знань; онтології; пірамідальні мережі; складний технічний об’єкт