Розрахунок параметрів якості транспортних мереж - Красько, О. В.; Корецький, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Роботу присвячено аналізу методів розрахунку параметрів якості оптичних мереж та дослідженню проблем, що виникають під час переходу до фотонних мереж. The work devoted to research of methods for calculating the quality parameters of optical networks and research issues that arise during the transition to photonic networks.
Keywords: оптична мережа; фотонна мережа; DWDM; SDM; MPLS; optical networks; photonic networks