Акредитація лабораторій: сучасна концепція та перспективи - Друзюк, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуто основні положення чинного порядку акредитації вимірювальних лабораторій, питання взаємного визнання та міжнародної співпраці в цій сфері. The main statements concerned of existing order of the measurment laboratories assreditation as well as the guestions of their mutnal asseptation and international collaboration in this field are considered.