Перспективи застосування закону елеґантних обертових симетрій-асиметрій для кодування векторних даних - Різник, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Показана можливість застосування закону “елеґантних” обертових симетрій-асиметрій, а саме: комбінаторних конфігурацій, таких, як одно- і багатовимірні ідеальні кільцеві в’язанки (ІКВ) для розроблення високопродуктивних систем кодування векторних даних та розширення сфери застосування комбінаторних методів оптимізації в сучасних інформаційних технологіях. It is shown possibility for application an “elegant” circular symmetry-asymmetries law, namely combinatorial configuration such as one- and multidimensional “Ideal Ring Bundles” (IRB)s for development high performance vector data coding, and enhancement the area of application of the combinatorial methods for finding optimal solutions for wide classes of problems into modern information technologies.
Keywords: обертова симетрія-асиметрія; ідеальна кільцева в’язанка (ІКВ; ІКВ-монолітний код; поля Ґалуа; кодування; векторні дані; оптимізація; central symmetry-asymmetry; ideal ring bundle (IRB); IRB-monolithic code; Galois field; coding; vector data; optimization