Освітня політика Франції щодо осіб з особливими потребами - Перхун, Леся Василівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Освітня система Франції постійно шукає нові шляхи та ефективні способи вирішення такого наболілого питання як навчання дітей з особливостями психофізичного розвитку, адже включення такої дитини до загальноосвітньої школи є справою всіх, а не окремого вчителя зокрема.