Класифікація витрат підприємства як передумова ефективного управління - Попівняк, Ю. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто механізми узагальнення та вдосконалення підходів до класифікації витрат підприємства відповідно до ринкових умов господарювання, для ефективного використання ресурсів під час управління виробничою діяльністю підприємства. The article surveys the mechanism of aggregation and advancing of different approaches to classification of firm’s expenses due to the market economy, for the purpose of resources’ effective using under the process of production activity management in the enterprise.