Применение геоэлектрических и дистанционных методов для поисков рудных полезных ископаемых - Левашов, С. П.; Якимчук, Н. А.; Корчагин, И. Н. (Національний університет “Львівська політехніка”, 2011)
Анализируются результаты экспериментальной апробации наземных геоэлектрических методов становления короткоимпульсного электромагнитного поля (СКИП), вертикального электрорезонансного зондирования (ВЭРЗ), а также технологии обработки и интерпретации спутниковых данных с целью “прямых” поисков рудных полезных ископаемых и водоносных коллекторов. Аналізуються результати експериментальної апробації геоелектричних методів становлення короткоімпульсного електромагнітного поля (СКІП), вертикального електрорезонансного зондування (ВЕРЗ), а також технології обробки та інтерпретації супутникових даних з метою “прямих” пошуків рудних корисних копалин і водоносних колекторів. The results of experimental approbation of geoelectric methods of forming short-pulsed electromagnetic field (FSPEF) vertical electric-resonance sounding (VERS) and the technology of satellite data processing and interpretation for the "direct" prospecting the ore minerals and water-bearing reservoirs are analyzed.
Застосування геоелектричних та дистанційних методів для пошуків рудних корисних копалин
Application of geoelectric and remote sensing methods for ore mineral resources prospecting
Keywords: месторождение; спутниковые данные; прямые поиски; обработка; геоэлектрические методы; уран; золото; родовище; супутникові дані; прямі пошуки; геоелектричні методи; uranium; gold; deposit; satellite data; direct prospecting; processing; geoelectric methods