Cистеми функцій, біортогональні з функціями Бесселя - Сухорольський, М. А.; Достойна, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Побудовано систему функцій, біортогональну з системою функцій Бесселя. Встановлено умови розвинення аналітичних функцій в ряди за функціями Бесселя. Наведено приклади таких розвинень та їх застосування. Построена система функций, биортогональная с системой функций Бесселя. Установлены условия разложения аналитических функций в ряды по функциям Бесселя. Приведены примеры таких разложений и их применение. The system of functions biortogonal to Bessel system of functions has been constructed. Conditions of expression of analitic functions in series of Bessel functions have been found. Examples of such expressions and their application have been presented.
Системы функций, биортогональные с функциями Бесселя
The systems of functions, biortogonal with Bessel functions
Keywords: функція Бесселя; біортогональна система функцій; асоційована функція; функция Бесселя; ассоциированная функция; Bessel function; biorthogonal system of functions; associated function