Регуляторна політика в Україні: особливості формування і тенденції розвитку - Радейко, Р. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто особливості формування регуляторної політики в Україні в контексті здійснення державно-правових реформ. Проаналізовано вплив досвіду економічно розвинених країн та міжнародних організацій з метою запровадження ефективної регуляторної політики в Україні. Рассмотрены особенности формирования регуляторной политики в Украине в контексте осуществления государственно-правовых реформ. Проанализировано влияние опыта экономически развитых стран и международных организаций с целью внедрения эффективной регуляторной политики в Украине. The article studies the formation of regulatory policy in Ukraine in the context of statelegal reforms. It analizes the influence of the experience of developed countries and international organizations in order to establish an effective regulatory policy in Ukraine.
Регуляторная политика в Украине: особенности формирования и тенденции развития
Regulatory policy in Ukraine: its formation and trends
Keywords: регуляторна політика; регуляторні реформи; дерегулювання; ОЕСР; регуляторная политика; регуляторные реформы; дерегулирование; ОЭСР; regulatory policy; regulatory reforms; deregulation; OECD