Єгоров, Б. В.Макаринська, А. В.Ситько, О. М.2015-04-072015-04-072006Єгоров Б. В. Аналіз технології виробництва преміксів / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринская, О. М. Ситько // Зернові продукти і комбікорми. – 2006. – № 3. – С. 21–24. – Бібліографія: 6 назв.2313-478Xhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/26602Наведено аналіз двох принципово відмінних технологій виробництва преміксів, розроблених фірмами Buhler AG (Швейцарія) і Combico (Україна). Результати технологічних випробувань свідчать про перевагу порційного принципу організації технології виробництва преміксів фірми Combico.uaтехнологіяпреміксивиробництвооднорідністьякістьАналіз технології виробництва преміксівArticle