Причини правопорушень в Україні та шляхи їх подолання - Лянгіна, Світлана (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
У даній роботі зроблена спроба розглянути складне питання причин правопорушень в сучасній Україні, їхній політичний, економічний та загально кримінальний генезис.
Keywords: правопорушення; злочин; злочинність; ієрархія; карність; вина; дезадаптації