Підручники з термінознавства кінця ХХ – початку ХХІ століття - Кочан, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
У статті здійснено огляд навчальних підручників із термінознавства, ділової мови, фахового спрямування зазначеного періоду, де є відповідні розділи про терміни, терміно- логію, терміносистему. Окремо розглянуто книжки, у яких описано вузькофахові термі- носистеми, їхні мовні особливості, становлення, розвиток і функціювання.

This article provides an overview of the educational books and textbooks on terminology, textbooks on business language and professional direction of given period, which has relevant sections about terms, terminology and term system. The books, which describes narrow field terminologies, their linguistic peculiarities, formation, development and functioning are reviewed separately.
Keywords: українська мова; підручник; термінознавство; термінологія; Ukrainian language; textbook; terminology sciense; terminology; 811.161.2’373.46(о75).8