“Великий Львів” – фантазія реальності чи здійснена химера? - Богданова, Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Описано та досліджено основні етапи формування містобудівельної концепції розвитку Львова кінця ХІХ – початку ХХ ст. Особливу увагу приділено міжвоєнному періоду та конкурсу "Великий Львів".