Функційна декомпозиція в класі ДНФ методом q-розбиття кон'юнктермів - Рицар, Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглянуто метод декомпозиції повних часткових булевих фуннцій, заданих у диз'юнктивній нормальній формі, що ґрунтується на процедурі кон'юнктермів. Метод ґрунтується на простих теоретико-множинних операціях і процедурах, що вигідно відрізняє його від інших методів, Наведені приклади ілюструють переваги запропонованого методу.

The decomposition of complete and partial Boolean functions of n variables in sum- of-product class by the conjuncterms q-partition method has been considered. This method is based on the theoretical-set operations and procedures that comfortably distinguish one from the others. The advantage suggested method is illustrated by the examples.
Keywords: 62.519