Комплексне дослідження стану пам’ятки архітектури в умовах щільної забудови центральної частини м. Львова - Смолій, К.; Романишин, І.; Казак, Я.; Бонька, М.; Качалек, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто питання комплексного моніторингу за станом споруди на вул. Князя Романа у м. Львові, наведено результати першого циклу спостережень. Рассмотрено вопросы комплексного мониторинга за состоянием сооружения на ул. Князя Романа в г. Львове, представлено результаты первого цикла наблюдений. The article deals with the complex monitoring of architectural construction on Kn. Romana street in Lviv, represent the results of fi rst cycle observations.
Комплексное исследование состояния памятника архитектуры в условиях плотной застройки центральной части г. Львова
Сomplex investigation of architectural constructions in tightly terms in central part of Lviv
Keywords: лазерне сканування; роботизований тахеометр; цифрове стереофотограмметричне знімання