Щодо проблеми особистісного розвитку керівників-освітян - Петровська, Інга Ростиславівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Обґрунтовано необхідність впровадження сучасних технологій управління в освітній сфері для підвищення ефективності професійної діяльності та особистісного розвитку керівника навчального закладу, попередження проявів професійних деформацій.