Інтелектуально-інформаційна система розроблення навчального плану у ВНЗ - Кісь, Я. П.; Коваленко, М.; Яртим, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано методику збору, аналізу і опрацювання інформації на прикладі предметної області ВНЗ. Розроблено схеми функціонування алгоритму та методи опрацювання даних у заданій предметній області. In the article the method of collection, analysis and working of information is described on the example of the high school. The charts of functioning of algorithm and methods of working of information are developed in the set subject domain.
Keywords: аналіз; інформація; алгоритм; методика збору; схеми; analys; information; algorithm; methods of collection; charts