Методи оптимізації структури джерел фінансування інвестиційних проектів - Прокопенко, В. І.; Ємельянов, О. Ю.; Гавриляк, А. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто існуючі методичні підходи до раціоналізації структури джерел фінансування майна підприємств. Подано новий метод оптимізації структури джерел фінансування інвестиційних проектів. The existing methodical point of view to the rationalization of the structure of financial sources of the capital of enterprises is considered. The new method of optimization of sources of finance of the investment projects is represented.