Вплив циклічного скидання охолоджуваної води на активну зону водосховища-охолодника - Босак, М. П.; Чернюк, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглядається метод удосконалення роботи водосховища – охолодника в системі технічного водопостачання теплових і атомних електричних станцій. Для цієї мети виконано аналіз впливу циклічного скидання оборотної води на гідротермічні процеси водосховища–охолодника. The methods of improvement of job of reservoirs for cooling water in systems of technical water supply thermal and atomic of power stations are considered. For this purpose the structure of accumulators of more cold water on sources of water supply, and also regulation of thermal loading at hot hours o'clock is offered.