Влияние сдвига фаз управляемых дебалансных вибровозбудителей на главный момент сил инерции - Черевко, О. М.; Хероїм, О. О.; Черевко, П. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто питання, пов’язані з оцінюванням динамічних можливостей вібраційних машин з керованими тридебалансними віброзбуджувачами за допомогою теорії приведення системи сил до найпростішого вигляду. The problems, bound with an estimation of dynamic capabilities of vibrational machines with controllable unbalanced masses with the help of theory reduction system forces of simple form.