Військова підготовка ОУН в міжвоєнний період на Західній Украні - Посівнич, М. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто головні тенденції військової підготовки Організації Українських Націоналістів. На базі джерел аналізується розвиток її практичних планів щодо навчання власного членства та реалізації воєнної доктрини, вказуються методи та засоби діяльності її військово-мілітарних структур на території Західної України. The article is issued the main tendency of military preparing the Organization of Ukrainian Nationalists. On the basic of sources to analyze the development its practical plans in studying own membership and realization the military idea, investigating methods and activities of military structures on the territory of Western Ukraine.