Формування військової політики директорії УНР щодо організації збройних сил (листопад 1918 – липень 1919рр.) - Мина, Ж. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено процес формування військової політики Директорії з листопада 1918 по липень 1919 року. The article is investigating the process of the formation of military policy of Directoria during November 1918 till July 1919.