Вплив високодисперсного порошку магнію гідросилікату на деформаційні властивості поліпропілену - Луцюк, І. В.; Левицький, В. Є. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено деформаційні властивості поліпропілену, модифікованого високодисперсним магнію гідросилікатом. Встановлено, що доля пружної деформації зменшується за збільшення вмісту силікатного наповнювача, а доля високоеластичної і пластичної – зростає, що свідчить про утворення фізичноструктурованого полімеркомпозиційного матеріалу. The deformation properties of polypropylene modified by highly dispersed magnesium hydrosilicate are researched. It was established that the part of elastic deformation decreases with increasing of silicate filler content and the part of highly elastic and plastic deformation – increases. This fact indicates the formation of physically structured polymer composition material.
Keywords: магнію гідросилікат; модифікування; поліпропілен; magnesium hydrosilicate; modification; polypropylene